11è Aniversari!!!

El mes de juliol sempre és un mes especial per a nosaltres perquè celebrem l'aniversari de la tertúlia amb algun aconteixement especial.

Aquest any, hem decidit fer-ho amb el conte per a adults Pere Calders en mànigues de camisa del grup Paraules en moviment. Com expliquen els seus autors:

Els contes de Pere Calders fan de bon llegir i de bon explicar. Ell sempre ho va dir: es divertia escrivint i volia que el seu públic es divertís llegint-lo. Els seus contes barregen la realitat amb l'absurd, són plens de fantasia i també de tendresa i humanitat. El seu peculiar estil fa d'ell un escriptor únic, que ha creat escola. 

Hem triat els contes de Pere Calders que més ens agraden i hem posat els seus personatges en mànegues de camisa. "Qüestions de tràmit", "L'art de vendre", "L'esperit guia" i altres contes llargs i curts ens serveixen per mostrar la genialitat de l'autor.

"Pere Calders en mànigues de camisa" és un espectacle per a joves i adults. Volem apropar-vos la seva obra d'una manera diferent i compartir amb tots vosaltres la màgia d'aquest escriptor tan estimat i respectat.

Us hi esperem amb molta il·lusió!











1 comentari: