Carta a la reina d'Anglaterra, Vicenç Pagès

La lectura del mes vinent és ben interessant: en aquesta novel·la que va guanyar el Premi Ciutat d'Olot el 1997, Joan Ferrer passa revista a la seva prolongada existència de gairebé mil anys, i exposa els fets que l'han condemnat a una pena tan dura com injusta. Per això escriu una carta a la reina d'Anglaterra. L'autor d'aquesta missiva ha passat tota mena de vicissituds, des de l'Edat Mitjana fins al llindar del tercer mil.lenni. Ha practicat tots els vicis i s'ha procurat tots els plaers. Ha freqüentat palaus i salons, ha conegut savis i poderosos, ha estimat moltes dones que li han parlat en moltes llengües en infinitat de països. Ara, després de rodolar pels segles, escriu una carta a Sa Majestat, i no precisament per demanar clemència.





A més, serà una tertúlia especial perquè comptarem amb la presència de l'autor, Vicenç Pagès i amb la visita dels alumnes de l'Escola de Català.

Podeu continuar gaudint de la lectura amb aquest díptic que us hem preparat en el que trobareu altres cartes redactades per grans escriptors.