Verd aigua

El mes vinent llegirem Verd Aigua, de Marisa Madieri, diari en el que es barreja la vida actual de l'autora amb els seus records d'infància i adolescència, records de l'emigració de la seva família des de Fiume fins a Trieste després de la Segona Guerra Mundial. Els personatges, familiars i estranys alhora, desfilen per les pàgines carregats d'humanitat i, de vegades, d'humor, tot i la condició històrica que els hi ha tocat viure: revoltes, guerres, èxodes, etc.




Si voleu saber més informació sobre l'autora, podeu visitar aquest enllaç


I recordeu que el dia 9 de març a les 20h es presenta la nova obra d'Emilio Vivar, Ladrillos rotos, on comptarem amb la presència de l'autor. 


  

El protagonista, Don Eusebio, descobreix que tot el que li han explicat sobre la seva vida és mentida: no és el fill d'una prostituta al que van criar les monjes, sinó d'un matrimoni afusellat pel franquisme. És un nen robat. A partir d'aquí van sorgint no només les mentides que la societat es va haver d'inventar per a mitigar l'horror dels seus propis crims, sinó les que les seves víctimes es van haver d'explicar a si mateixes per a poder sobreviure.