Lectures 2015

Hem actualitzat la pàgina Properes Lectures, així que ja podeu consultar els llibres que llegirem el 2015.

Bona lectura!

L’analfabeta que va salvar un país, Jonas Jonasson

Comencem les lectures del 2015!!!!

I com que volem començar l'any amb bon peu, hem decidit fer-ho amb aquesta novel·la humorística que va ser el llibre més venut de Sant Jordi 2014.

Les probabilitats estadístiques que una analfabeta nascuda als anys seixanta a Soweto arribi a l'edat adulta i acabi un dia tancada en un camió de patates en companyia del rei de Suècia i del seu primer ministre són d'una entre quaranta-cinc bilions set-cents seixanta-sis milions, dues-centes dotze mil vuit-centes deu. Això segons els càlculs de l'analfabeta en qüestió.

La petita Nombeko és una nena òrfena que treballa netejant latrines, però el destí li té reservada una altra sort. I és que el seu talent insòlit per a les matemàtiques i la seva curiositat infinita per aprendre la catapulten a l’altra punta del món, on viurà envoltada d’excèntrics i perillosíssims personatges: tres xineses molt imprudents, un americà ceramista i desertor del Vietnam, dos agents del Mossad, dos germans bessons que oficialment són una sola persona, una activista que va contra tot, una comtessa que es dedica a cultivar patates i, és clar, el primer ministre i el mateix rei de Suècia en persona.
Una barreja explosiva a la qual s'hi ha d'afegir un problema encara més explosiu: un problema radioactiu de tres megatons de potència.

També us hem preparat aquest díptic per si voleu continuar llegint novel·les carregades de "bon humor":

Tertúlies 2015

Estem preparant amb molta il·lusió les tertúlies de l'any vinent. Encara ens falten sis llibres per triar i aquí us posem l'enllaç a dos documents en els que hi ha diferents llibres que podeu triar. 

Novetats lots (Juliol 2014)

Lots disponibles

Mireu a veure quins us interessen i a la propera tertúlia, ens ho podeu comentar!