L'Ajudant del metge de Mercè Font

El mes vinent parlarem d'aquesta novel·la amb l'autora, que ens vindrà a visitar a la Biblioteca. A la contraportada del llibre podem llegir:

"El veritable protagonista de la novel·la, el doctor Duran, un metge de l'Empordà del segle XVIII, cedeix pas al seu ajudant, de manera discreta, però perseverant i sàvia, perquè sigui ell qui expliqui amb veu pròpia la seva història. Així com no sabrem mai fins a on arriba la influència d'un mestre, tampoc no podem saber quin és el misteri que, com si fos les mans d'un escultor, modela les persones. Entre les línies d'aquest relat, hi podem entreveure les marques que ha deixat una vida damunt d'una altra. Una història plena de textures entrellaçades, que commou encara que no hi passin grans coses. El que és entranyable és justament la veu narrativa."

Com a informació complementària us hem preparat aquest díptic:





Novetat! 
hem creat una nova pàgina que podeu veure en el menú de la dreta en el que hi anirem posant enllaços d'interès. Per exemple, ara podreu consultar el text del que vam parlar ahir en el que Thomas Mann feia una introducció a La Montaña mágica.