Comencem les tertúlies del 2014!!!


Efectivament, la lectura que us proposem a continuació serà la primera del 2014 i esperem que us agradi: el llibre és Caigut fora del temps de David Grossman. A més, el dia de la tertúlia, que serà el 9 de gener, comptarem amb la presència de Roser Lluch Oms, traductora de l'obra.

La novel·la ens explica la història d'un home i una dona que han perdut el seu fill. Cinc anys després, ell emprèn un viatge més enllà del temps per intentar connectar amb aquest noi que ja no parla, que ja no somriu... que ja no és. En el camí l'acompanya una llarga comitiva d'altres homes i dones que també han perdut un fill. Després d'anys de silenci, tots estan decidits a desafiar la mort i a donar veu al seu dolor, un dolor universal que queda "fora del temps". Fent servir les paraules per no caure en la follia, a Caigut fora del temps, David Grossman tanca una història que va començar a Tota una vida. I amb aquest descens literari al món de la mort ens permet recórrer camins desconeguts que només estan a l'abast del geni d'un gran escriptor.




David Grossman escriu des d'una extrema vulnerabilitat totalment lliure de por, una vulnerabilitat a la vegada poderosa i poètica, sensible i apassionada, iracunda i tendra. Escriu no només per a la seva pròpia supervivència, sinó també per a la nostra. Die Zeit

Informació complementàriaentrevista feta per la revista Letras Libres a l'autor en la que parla de la seva visió de la literatura i de la situació del seu país.

Tenim una altra bona notícia: ja podeu consultar el llistat de títols del 2014 a la pàgina d'aquest bloc Properes lectures, amb un resum de l'argument i informació complementària de cadascuna de les obres.

Bona lectura!