Lectura mes de Febrer

El proper 6 de febrer ens trobarem per comentar Aquell antic missatge de l'amor, de Vicenç Llorca.  Aquesta novel·la és una profunda reflexió sobre els eixos més importants de la vida humana: el ser, la felicitat, el destí, l'amistat, l'amor, la tendresa, la passió, la memòria...

Vicenç Llorca (Barcelona, 1965) és doctor en Comunicació Social i llicenciat en Filosofia i Lletres. En el camp de la prosa creativa, ha escrit l’obra En absència de l’àngel (2000) i el 2011 va donar a conèixer la seva primera novel·la, Tot el soroll del món. Com a traductor ha fet versions al català de Carson McCullers, Bernardo Atxaga i Jean Cocteau. Col·laborador habitual en premsa i mitjans de comunicació, ha estat secretari de l’Associació d’Escriptors en Llengua Catalana i membre del jurat dels Premis Recull de Blanes. 

Aquell antic missatge d'amor (Columna) és la seva darrera obra de ficció, l'argument del qual se situa al 2011. En Xavier Rius, economista de Barcelona format a Nova York, ha de fer front a la pèrdua de la seva feina en el marc de la crisi econòmica i al trencament del seu matrimoni amb la Patrícia. Tanmateix, la irrupció d’una antiga companya d’estudis, la Mary, provocarà un huracà de sentiments amorosos a la recerca de la felicitat sota el signe d’un missatge. Alhora, l’aparició d’un llibre estrany a la biblioteca familiar l’introduirà en els secrets de la fundació de Barcelona, amb els seus mites i llegendes. En Xavier viurà el doble repte d’haver de descobrir el sentit dels enigmes de la seva ciutat i els misteris del seu cor. 


Podeu venir a buscar el vostre exemplar a la biblioteca.