Comentaris sobre "Una solitud massa sorollosa"

Us recomanem la ressenya literària d'Una solitud massa sorollosa a Lleixes, un bloc on trobareu Com comença l'obra, Moments més destacats, Enllaços i Altres que han dit sobre l'obra que comentarem el 7 de novembre a la biblioteca. 

Feu un cop d'ull!

"Som com les olives, és quan ens aixafen que traiem el millor suc de nosaltres mateixos." Hrabal, Bohumil. 












Lectura mes de Novembre



El proper 7 de novembre ens trobarem per comentar Una solitud massa sorollosa, Bohumil Hrabal. 

Novel·la que narra la vida de Hant’a, un premsador de paper, la feina del qual consisteix a esclafar tones de llibres en un soterrani humit on les rates fan niu. Però, per ell, aquests llibres són més que conjunts de plecs de lletra impresa; són tones de coneixement que la humanitat ha anat acumulant al llarg dels segles. Després de trenta-cinc anys de fer la mateixa feina avorrida, Hant’a ha adquirit una cultura llibresca important, fins que els nous temps s’imposen com una dutxa d’aigua freda: els obrers modèlics, gent jove, l’acabaran substituint.

Bohumil Hrabal, un dels noms més destacats de la literatura txeca contemporània, ens ofereix a Una solitud massa sorollosa una història esplèndida d’un home de vida grisa i monòtona que ha quedat al marge de la societat.

Podeu venir a buscar el vostre exemplar a la biblioteca!