Ressenya de "Tot el soroll del món", per Gemma Ciuró

Ahir al vespre varem tenir l’oportunitat de compartir la tertúlia literària amb l’autor de la novel·la que havíem llegit: Tot  el soroll del món, de Vicenç LLorca.

Va ser un vespre sensible i profund, tal com ho són la novel·la i el seu autor. De lectura senzilla i ràpida, molt dialogada, sense girs argumentals  sofisticats però amb diferents nivells d’aprofundiment que s’adapten a les preferències del lector.

A mig camí entre la novel·la poètica o la poesia novel·lada, els dos protagonistes, en Francesc i  la Marta avancen la seva catarsi personal  al llarg d’ aquest relat ple de dicotomies  i jocs metafòrics que ens transporten per la historia de la literatura i l’art, alhora que ens endinsen en aquest viatge a l’interior de l’home.


En Vicenç LLorca  ahir ens va dir que era una novel·la d’amor i és així. Ell mateix va demostrar que estimava la seva novel·la, elaborada minuciosament, detall a detall, tal com es mereix una obra d’art.

Aniversari!!

El més vinent, com cada juliol, estem d'enhorabona: celebrem el 13è aniversari de la nostra tertúlia!!!

Com que és una ocasió especial, i a més també celebrem l'Any de les Biblioteques, en comptes de fer una tertúlia sobre un llibre, us oferim un l'espectacle LlibràlegsUn espectacle amb textos de Marc Artigau, Josep Maria Miró, Pau Miró i Jordi Prat i Coll.


Llibràlegs o diàlegs entre llibres, la paraula ho diu tot. O potser no? Afegiu-hi la presència teatral dins una biblioteca. I vosaltres assistint-hi de voyeurs per escoltar allò que habitualment ens és vedat sota la llei del silenci de les lleixes. Assistir d’amagat a la conversa dels lectors, dels conventuals assistents al temple dels llibres. I fer-ho de la mà d’alguns representants joves de la millor dramatúrgia catalana: la paraula a peu de carrer de Marc Artigau, Josep Maria Miró, Pau Miró i Jordi Prat i Coll, interpretada per Albert Ausellé i Mireia Piferrer. A l’ombra dels llibres, us endureu en préstec un bon feix de paraules.



Us hi esperem!!!